Wednesday, 8 June 2011

cerita kartun best.

Eina baru je blk dr rumah member..ikin.Nak tau tak kat umh dia tak leh tgk citer lain selain channel kartun..huhu!!!lama giler tak tgk citer kartun mcm dulu2.Tetibe leh layan citer kartun ngn Amanda yg umo baru 2thn 4 bln.

Korang dulu2 tgk citer kartun tak??? Kartun ape yg slalu korang tunggu2?Yelar dulu kan tak de channel mcm kt astro tue..ade pun tv1.tv2 and tv3 jer...almaklum la eina kan baby 80-an..


meh kite imbau kembali kartun ape yg ader time tue...

1. GARFIELD


Hehehe...kartun garfield si kucing kuning yg gemuk ni sgt ler aku suker time tue.Sebab aku mmg suka kucing.Perangai dia yg cute tu sentiasa wat aku tak alih tv time tu.

2. NINJA TURTLES.


Sape yg tak penah tgk citer ninja turtle ni mmg lar kan.Time tu semuanye hijau.




3. SUPERMAN.

Kartun ni time dulu2 mmg sgt femes..sampai bdak2 lelaki mesti nk suruh mak bapak diorg belikan baju yg ada kain terbang kaler merah kt belakang tu kan.tul tak??




4. THUNDERCATS.


Citer nih mmg best ..eina dulu siap leh beli pasar malam ajak nenek.Soh dier belikan pedang thunder..thunder..thundercat!!!siap de lampu lg tukar2 kaler.Kalo nk soh mama belikan ..harap maaf la kan.



5. MICKEY MOUSE


Ha..citer ni mmg bertahan paling lama...sebab tadi pun aku still lg tgk citer ni ngn Amanda anak ikin tu.Mmg terbaik la kan.


Tetiber rase mcm seronok nye kalo bole blk kealam budak2...tak payah nk fikir psl ape2 pun.Just pikir main jer....wooo...weeeeee...yay!!!



~~~~~~~~~~~~SEKIAN~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1 comment: